Nationale actie

Nationaal

FULL OPERATIONAL LEASE (60 MAANDEN EN 10.000KM/JAAR)
• Vanaf € 336,- per maand ex. BTW
• Standaard Airconditioning
• Radio Bluetooth
• 3-Persoons Cabine

OPERATIONELE ZEKERHEID
Net als Financial Lease is Operational Lease een product voor de zakelijke markt. Het grote voordeel van Operational Lease is dat zowel het eigendom als het beheer van uw wagenpark aan Leasys wordt uitbesteed. In de overeenkomst kunnen zaken als onderhoud, banden en verzekering worden opgenomen tegen een vast leasebedrag per maand. Dit heeft voor u meerder voordelen; geen last van waardedaling, geen omkijken naar onderhoud en schade, en behoud van uw liquide middelen. Deze vorm van off-balance lease kent twee varianten: Full Operational Lease en Netto Operational Lease.

FULL OPERATIONAL LEASE
Full Operational Lease is de populairste leasevorm van Nederland. Geschikt voor ondernemers met één auto of een heel wagenpark. Voor een vast bedrag per maand verzorgt Leasys uw mobiliteit. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparatie, banden, rente afschrijving en 24-uurs hulpdienst zijn bij het leasetarief inbegrepen. Desgewenst kunnen verzekering, brandstofpas, en overige diensten in de leaseovereenkomst worden opgenomen. Alles in één pakket tegen een vast bedrag per maand. Dat is de transparantie en ontzorging op maat van Leasys.

NETTO OPERATIONAL LEASE
Bij Netto Operational Lease heeft u de touwtjes meer in eigen handen. In tegenstelling tot Full Operational Lease beheert u bij Netto Operational Lease een gedeelte van de autokosten zelf. Het is een voordelige oplossing wanneer u uw auto niet wilt activeren op de balans, maar wel zelf wilt zorgdragen voor het beheer ervan. U betaalt een vast bedrag aan afschrijving, wegenbelasting en rente, en u zorgt zelf voor zaken als onderhoud, banden en verzekering. Op deze manier is een groot deel van uw autokosten gebudgetteerd, maar blijft de flexibiliteit gewaarborgd.

Bent u op zoek naar meer informatie over deze promotie?

Getoonde afbeelding kan afwijken van het aanbod. Vraag bij uw dealer naar de voorwaarden. Wijzigingen en fouten voorbehouden.