Nationale actie

Nationaal

DE FIAT PROFESSIONAL TALENTO
• Rijden binnen 10 dagen
• Standaard Radio en Airco
• Laadvermogen tot wel 1266 kg  
• Laadvolume tot wel 8,6 m3
• Laadlengte tot wel 4,11 m

Kom nu langs bij de dealer en ontdek de actie op de Fiat Talento.

RIJDEN BINNEN 10 DAGEN
Met de Slimste Keus bedrijfswagens uit voorraad rijdt u binnen 10 dagen weg en profiteert u van extra voordeel.
Bekijk de actuele voorraad in onze online showroom!

STIJLVOL DESIGN
Het MARKANTE DESIGN van de Talento benadrukt zijn veelzijdige talent. De korte motorkap die vrijwel naadloos overloopt in de grote, schuin geplaatste voorruit, geeft het front een brede, stoere aanblik. Dit zijn dezelfde STIJLKENMERKEN waaraan de andere Fiat Professional modellen herkenbaar zijn. De rechthoekige vorm van de achterzijde maakt juist de grote laadcapaciteit van de Talento zichtbaar en straalt DYNAMIEK en ROBUUSTHEID uit. De praktische vorm van de carrosserie staat garant voor een ruim interieur en een groot laadvolume, tot maximaal 8,6 m3, een doorlaadruimte tot wel 4,11 meter dankzij CARGOPLUS en een laadvermogen tot 1266 kg met een max trekgewicht tot 2000 kg. Zijn compacte formaat zorgt daarbij voor een perfecte balans tussen wendbaarheid en laadvermogen, wat hem bij uitstek geschikt maakt voor inzet in en om de stad.

MOBIEL KANTOOR
Het interieur van de Talento is ontworpen als werkplek voor professionals zoals u. De doordacht ingerichte cabine is even comfortabel als praktisch: u vindt hier alles wat u nodig hebt om elk werkuur zo effectief mogelijk te besteden. Tot de handige oplossingen om van het interieur een FUNCTIONELE WERKPLEK te maken behoren onder andere een bijrijdersbank waarvan de middelste stoel als werkblad kan worden gebruikt, een smartphone- en tablethouder* en een achteruitrijcamera waarvan het beeld wordt weergegeven in het infotainmentscherm in het dashboard (indien aanwezig).

BREED MOTORENAANBOD
Met zijn complete aanbod aan zuinige en betrouwbare EURO 6-DIESELMOTOREN biedt de TALENTO elke professional het juiste antwoord om het meeste rendement uit zijn werk te halen. Voor elke toepassing is er een krachtbron die precies de juiste balans biedt tussen prestatieniveau en brandstofverbruik, zodat u altijd verzekerd bent van minimale bedrijfskosten.

VEILIGHEID VOOROP
Lading, passagiers, werkploegen en ook uzelf moeten elke dag veilig op hun bestemming aankomen. Daarom zijn alle versies van de Talento standaard uitgerust met geavanceerde rijassistentie- en veiligheidssystemen als ABS met EBD elektronische remkrachtverdeling en HBA hydraulische remassistentie, ESC stabiliteitsregeling met HILL HOLDER en TRACTION+ elektronische tractieregeling.

Bent u op zoek naar meer informatie over deze promotie?

Disclaimer
Informeer bij de dealer naar de minimale en maximale kredietbedragen, de voorwaarden en een passende offerte. Actiemodellen zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt. Het getoonde beeldmateriaal kan afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en (type)fouten voorbehouden.