Nationale actie

Nationaal

PUUR RIJPLEZIER EN ZAKELIJK EEN SLIMME KEUZE.

U RIJDT ZAKELIJK AL VANAF
€ 618 P.M. OPERATIONAL LEASE

*60 mnd/10.000 km

Geavanceerde veiligheidssystemen, premium interieur en nieuwe 8,8" multitouch navigatie. Nieuwe technologie en de overtreffende trap van rijplezier. Met Italiaans design in Alfa Romeo-stijl.

ALFA ROMEO GIULIA BUSINESS WITH PLEASURE

U RIJDT ZAKELIJK AL VANAF
€ 618 P.M. OPERATIONAL LEASE


*60 mnd/10.000 km

Bent u op zoek naar meer informatie over deze actie?

Wettelijke kennisgeving
Alle genoemde prijzen zijn, indien van toepassing, inclusief opties, BTW, BPM en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken. Afgebeelde modellen en prijzen kunnen afwijken van de werkelijkheid onder voorbehoud van wijzigingen in assurantiebelasting, wegenbelasting en BTW. FCA Netherlands B.V. besteedt de grootst mogelijke aandacht aan de organisatie van haar acties. Desondanks kan het voorkomen dat de weergegeven of verstrekte informatie niet volledig of niet juist is. Eventuele onzorgvuldigheden, spelfouten of andere fouten op deze website of andere door FCA Netherlands B.V. openbaar gemaakte (promotionele) materialen, kunnen niet aan FCA Netherlands B.V. worden tegengeworpen. Alleen geldig bij deelnemende dealers. De verbruikscijfers zijn gebaseerd op de officiële Europese WLTP testmethode. Het daadwerkelijke verbruik hangt mede af van de omstandigheden en uw rijgedrag.

Het Alfa Romeo Operational Lease aanbod wordt u aangeboden door Leasys Nederland B.V. (KvK 70016895). Leaseprijs is gecalculeerd op basis van de catalogusprijzen per 1 augustus 2021. Het aanbod is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000km per jaar. De vermelde prijzen zijn exclusief BTW. Onder voorbehoud wijziging. Getoonde uiterlijke kenmerken van de auto’s op de foto’s kunnen afwijken van de genoemde uitvoeringen. Raadpleeg Leasys voor additionele informatie over het aanbod. Operational Lease bevat altijd minimaal de volgende componenten: Afschrijving, rente, all-risk verzekering, onderhoud, reparatie, (zomer) banden, motorrijtuigenbelasting, vervangend vervoer (na 24 uur), en pechhulp. U het aantal diensten kunt uitbreiden met oa. Personen Ongevallen Inzittenden Verzekering (POI), Schade Verzekering Inzittenden (SVI), rechtsbijstandverzekering, direct vervangend vervoer, all season banden. Op Operational Lease zijn, Aanvullende voorwaarden, Privacy & Cookie Policy, Klachtenprocedure, Verzekeringsvoorwaarden en het Innameprotocol van toepassing. Leasys Nederland B.V. behoudt zich het recht voor om onvolledig of incorrect ingevulde aanvragen uit te sluiten van deelname en de actie zonder opgaaf van reden te wijzigen of te beëindigen. De gecommuniceerde actie is alleen geldig voor particuliere aankopen. De verbruikscijfers zijn gebaseerd op de officiële Europese testmethode. Het daadwerkelijke verbruik hangt mede af van de omstandigheden en uw rijgedrag. Wijzigingen en typefouten voorbehouden.